3-4 tomaattia

Pieni kesäkurpitsa

Pala kurkkua

Vuohenjuustoa

oliiviöljyä, basilikaa (suolaa)

 

Viipaloidaan kurkku ja kesäkurpitsa noin sentin vahvuisiksi viipaleiksi. Tomaatti viipaloidaan vähän ohuemmiksi viipaleiksi.

Lorautetaan oliiviöljyä vuokaan, ja ladotaan kurkku- ja kesäkurpitsaviipaleita vuoan pohjalle niin että pohja suunnilleen peittyy. Halutessaan voi sirotella suolaa kurkkujen ja kurpitsojen päälle. Ladotaan tomaattiviipaleet vihreän pohjan päälle tasaisesti. Lopuksi laitetaan jokaisen tomaattiviipaleen päälle noin puolen sentin paksuinen viipale vuohenjuustoa ja lorautetaan kaiken päälle hieman oliiviöljyä ja ripotellaan basilikaa päälle. Vuoka uuniin n. vartiksi 200 asteeseen.

Tässä näkyy pohjaa ja kuinka homma rakentuu.

uunivalmis eväs.

Söimme paistoksen kanssa paistettuja kanafilepihvejä. Oli tosi hyvää. Lapset eivät niin välitä juustoista ja paistetusta tomaatista, joten heille teimme ihan vain ranskalaisia ja nakkeja.

Annokselle tulee hintaa hieman reilu 10 euroa - siitä syö kaksi aikuista mahansa täyteen. Hinta tietenkin riippuu siitä, mitä lihaa paistoksen kanssa syö ja vuodenajasta. Tähän aikaan vuodesta tuoreet kotimaiset vihannekset ovat kalleimmillaan.